ΤΗΛ : 231-051-0061   ΤΗΛ : 254-1102-7502     almazidiss.travel@gmail.com
flag
flag
instagram    facebook
 SERVICES
logo
  • Almazidis Travel

  • Almazidis Travel

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι ή μεταφορά σας.

Almazidis Travel

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο ALMAZIDIS TRAVEL με έδρα την ΞΑΝΘΗ και υποκαταστήματα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού και Μεταφορών από το 2006. Αφορά μια οικογενειακή επιχείρηση, ο οποίος διαθέτει αξιόλογη εργασιακή εμπειρία με πάνω από 30 χρόνια στον τομέα του Τουρισμού και της οδικής μεταφοράς επιβατών.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο λεωφορείων, κλιματιζόμενα και άνετα, καθώς και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε με συνέπεια και ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

Προσφέρουμε υπηρεσίες με γνώμονα πάντα την άψογη εξυπηρέτηση, την ευγένεια, την αξιοπιστία, για την ικανοποίηση των αναγκών σας.Πιο συγκεκριμένα, με έμφαση στην ποιότητα και στις προσιτές τιμές .

Almazidis Travel

  Ταξιδωτικό γραφείο Ξάνθη / Θεσσαλονίκη 

Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά εισητήρια

Μπορείτε να μας καλέσετε για την κράτηση του εισιτηρίου σας τηλεφωνικώς. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. Ανακαλύψτε υπέροχα ταξίδια και προορισμούς με το ταξιδιωτικό γραφείο Almazidis Travel. Ενοικίαση πολυτελών λεωφορείων,Οργάνωση ταξιδιών,ξενοδοχεία-ξεναγήσεις, Ταξίδια εσωτερικό/εξωτερικό, tranfer από αεροδρόμια, λιμάνια,τρένα.

Ταξιδιωτικό Γραφείο Θεσσαλονίκη / Ξάνθη

Back to top